lørdag den 30. april 2011

Hvalpebesøg

I dag har Zanto og jeg været nede og se Sasse og Zantos hvalpe. De er nu 4 uger, og de er super søde alle sammen. Nogle af hvalpekøberne var ankommet for at kigge på hvalpene. Det havde været en lidt længere tur for dem, da de kom fra bl.a Jylland og Bornholm. Hyggeligt at få hilst på dem, og der blev selvfølgelig snakket hund og træning  






fredag den 22. april 2011

Siden sidst

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har skrevet lidt på bloggen. Men her en opdatering:
Helle og jeg har være ude at gå spor med Nugat og Ice. Det går rigtig godt med Nugat. Der er kommet ro på opstarten af sporet, og hun holder et pænt tempo sporet igennem.
Ice bliver trænet i sporarbejde ved siden af sin hyrdning, da det giver ham en naturlig træthed. Og han er faktisk ret god til det. 
Ice på sporet

Nugat på sporet

Og så til noget helt andet. Jeg har været i London med min veninde og hendes mand. En super skøn tur med en masse oplevelser. Vi fik gået en del rundt i Londons gader, var til koncert, fik set en musical og fik selvfølgelig en masse god mad. Mine drenge havde passet hundene og det havde de gjort ganske godt. Men aktivitetsniveauet for hundene var nok minimeret en smugle. Men ikke noget problem for en Border Collie. Den finder selv på noget sjovt. Min græsplæne lignede en golfbane med 18 "store" huller. Men ingen tvivl om, at de havde hygget sig. 

Og så har vi fået de første lam. Et hold trillinger fik vi i fredags, og vi har nu ind til videre fået 8 små søde lam. Vi forventer i år, at der vil blive født 18 - 19 lam.

torsdag den 14. april 2011

Super medlemsmøde i DcH med Sofie Bertelsen

Medlemsmødet i DcH Holbæk var denne gang lidt anderledes. Vi havde inviteret Sofie, som kom og fortalte om hundetricks. Meget inspirerende. Læs mere på DcH Holbæks hjemmeside

mandag den 11. april 2011

lørdag den 9. april 2011

DcH Holbæk

Medlemsmøde onsdag den 13. april kl. 19.00 i klubhuset i DcH Holbæk.


Medlemsmøde onsdag den 13. april kl. 19.00 i klubhuset i DcH Holbæk.
Som noget nyt har vi inviteret Sofie Bertelsen som bl.a. underviser i tricks. Hun vil komme og fortælle os om, hvordan man lærer sin hund sjove tricks, og give en demo sammen med hendes hunde
Hunde og hundetræning er Sofies største interesse.
Sofie har haft hunde det meste af sit liv og hun elsker at kunne viderebringe den glæde der er ved hundetræning til alle andre.

fredag den 8. april 2011

Alle hvalpe er solgt

Jeg kørte i dag til Store Heddinge for at se til de søde små hvalpe. Der sker jo ikke så meget, når de nu kun er 1 uge. Men de så rigtig fine ud. De har aftegninger efter Sasse.  
Alle hvalpene var solgt på forhånd. Der var faktisk 7 der var skrevet op til dette kuld hvalpe. Alle hvalpene er kommet ud til rigtig gode hundeførere, som skal bruge dem til DcH arbejde, Lydighed , Agility og Rally. Jeg glæder mig meget til at følge dem
1 han

1 han

1 han

1 han

1 tæve

1 tæve

torsdag den 7. april 2011

Hvalpebesøg i morgen

I morgen skal jeg ned og besøge Sasse og Zantos hvalpe. Det glæder jeg mig meget til. Jeg vil selvfølgelig tage en masse billeder, som I kan se på bloggen her.

mandag den 4. april 2011

Kommende Elitehundefører i DcH Holbæk

Her står Stine med Lotus, som blev nr. 1  i B klassen ved konkurrencen i Holbæk. Ingen tvivl om, at hun har det der skal til, for at nå toppen inden for konkurrencerne i DcH's program.
Se alle billederne her

                                            Denne lille hvalp ligger og studerer alle de dygtige hunde på pladsen
Og som altid, er flaget oppe ved vores konkurrencer

søndag den 3. april 2011

Kreds konkurrence i C og B klassen i Holbæk

DcH Holbæk fik i dag afholdt en kreds konkurrence i C - B klassen. Konkurrencen startede kl. 8.00 med i alt 40 deltagere. Vejret startede rigtig godt op, men ved middagstid kom der en "mindre" byge, som et par enkelte hundeførere og dommere fik glæde af. Vi havde 3 B hundeførere med i konkurrencen, og de klarede sig rigtig fint. Og det blev da også en fra Holbæk - Stine med Lotus, som vandt klassen med 185,75 point. Godt gået til jer alle.
I C klassen havde vi ligeledes 3 hundeførere med. Og her fik en af dem en ½ oprykning til B klassen. Hun blev nr. 6 ud af 19. Super flot.
Helle Rasmussen var vores fotograf på dagen. Billederne kommer snart på denne blog og DcH Holbæks hjemmeside.
Konkurrencen gik som helhed rigtig godt. Vi havde 3 dygtige sporlæggere, som fik meget ros af dommerne. Vores figuranter havde styr på det de skulle, og køkken/kantine damerne havde tjek på deres. Konkurrenceledelsen og beregnere havde ligeledes tjek på deres ting.
Næste konkurrence bliver Eliteturneringen, hvor vi slutter turneringen af med stor festmiddag.  


Vindere i C klassen blev
1. Jannie Holmgaard Odsherred med  Homie 147,80
2. Jacob Svendsen Helsingør med Barsa 143,50
3.Maria Dale Helsingør med Freja 138,00


Vindere i B klassen blev
1. Stine Zachariasen Holbæk med Lotus 185,75
2. Michael Jensen  Jyderup med Obelix 168,70
3. Berit Hammer Kalundborg med Mica 167,75

lørdag den 2. april 2011

De første Hvalpebilleder

4 tæver og 2 hanner. Alle sort/hvide

Sasse med de dejlige hvalpe
Se flere billeder her

fredag den 1. april 2011

Sasses hvalpe

Sasse har fået 6 dejlige hvalpe. 4 hanner og 2 tæver. Alle sorte/hvide.
Alle har det godt, og i morgen vil de første billeder komme her på siden. Lige nu skal de have fred og ro.

Zanto

Fødslen er i fuld gang

Sasse er i fuld gang med at føde. Det bliver virkelig spændende, hvor mange hvalpe der kommer. Jeg får lige en sms fra Susanne, når der bliver født en lille ny "Zanto" eller "Sasse" hvalp. Jeg opdaterer senere i aften, og lægger  måske billeder ind.

Sommerferie Camp


Så er der sommerferiecamp
Læs om dem her:
Sommerferie camp på Lyngholm hundeskole