mandag den 14. september 2009

Cody

Min skønne, dejlige, frække og søde Border Collie Cody, har desværre fået Status E på begge hofter. Han har også et bruskstykke, som ligger løst ved det ene hofteben. Jeg er bare så trist over det. Jeg kender endnu ikke Codys skæbne, men hans billeder er sendt til en specialist, som skal vurdere om han kan eller skal opereres. Jeg ved kun, at hvis Cody kun kan bruges til en klappehund, vil han få et meget trist liv. Han er en arbejdshund, og trives kun når han bliver brugt. Lige nu ser det ud som om, at han ingen smerter har, så han får lov til at hyrde og lave lydighed. Men nu må vi se.

3 kommentarer:

  1. Åhhh, nej, hvor er det bare trist, stakkels søde Cody og stakkels dig:o(
    Jeg håber at han kan hjælpes, der er jo nogle der kan leve et langt og godt liv med E hofter, jeg håber virkelig at Cody er en af dem!
    Kram fra Vicky og drengene

    SvarSlet
  2. Åh nej dog Vibeke, det var ikke gode nyheder. Men han kan vel godt arbejde med e-hofter, mange kan da, måske bare ikke til an bliver 15 år. Vi krydser poter for at eksperterne kan finde på nogen gode løsninger.

    Knus Mette, Choice og Maggie

    SvarSlet
  3. Stakkels dig, Vibeke, hvor er det bare trist.
    Og stakkels søde Cody.
    Men som Vicky siger så lever nogle hunde fint i mange år med E-hofter. Der er da en på det danske landshold i hyrdning som delatger i Europamesterkaberne i næste weekend. Jeg kender også flere som har løbet agility på højt plan. Så helt håbløst er det da ikke.

    Vi håber bare han har Eminente hofter istedet ;O)

    SvarSlet