tirsdag den 7. september 2010

Dyrefondet skriver artikel om DcH's Eftersøgningstjeneste

I dag havde DcH Holbæk besøg af en fotograf, som skulle tage billeder til en artikel til bladet "Dyrefondet" Dyrefondets formål : Dyrefondet er en dyreværnsorganisation, der siden 1973 har arbejdet med praktisk og forebyggende dyreværn. Dyrefondet arbejder for: •At organisere og gennemføre dyreværnsarbejde til gavn for familiedyrene. •At udøve informationsvirksomhed, der kan medvir-ke til at skabe større forståelse for dyrenes vilkår. •At skabe gode forhold for dyr i menneskers vare-tægt og sprede oplysning om glæden ved dyr. •At øge respekten og forståelsen for vildtlevende dyrs naturlige livsform.
Læs mere på deres hjemmeside http://www.dyrefondet.dk/VORES+BLAD/hunde-journalen_-_katte-journalen.htmr
Her er 3 af de ca. 130 hundeførere som er medlem af Eftersøgningstjenesten DcH Danmark.
Vibeke Gyldenkærne med Zanto (DcH Holbæk), Johnny Sacka med Mads (DcH Køge) og Jane Popp -Madsen med Sigurd (DcH Holbæk)
Eftersøgningstjenesten har fået sponsoreret flotte veste fra bl.a Hund og Træning samt Kingsmoor
Carsten som fotografen hed, ankom kl 9.30. Vi startede med lidt kaffe og formiddagsbrød mens vi fortalte lidt om, hvilke opgaver vi kunne komme på i Eftersøgningstjenesten. Vi havde flere gode, men også lidt sjove oplevelser vi kunne berette om.
Jane havde taget en masse genstande med, som vi ville placere i terrænet på fælleden. Herefter satte vi vores hunde i søg, mens fotografen knipsede løs. De udlagte genstande var realistiske ting, som vi kunne komme ud for, at skulle finde for folk, som henvender sig, som f.eks briller, dankort, høreapparat, ure, nøgler og jeg såmænd et gebis.
Johnny og jeg lave også en lille eftersøgning med vores hunde, så fotografen fik et lille indblik i, hvordan hunden skulle arbejde på større genstande.
Det virkede som om Carsten var tilfreds, da han forlod os. Nu glæder vi os bare til at se billederne.
Carste

Ingen kommentarer:

Send en kommentar